OĞUZ ÖZYİĞİT İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Oğuz Özyiğit, belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Özyiğit açıklamasında, işlerinde yaşadığı yoğunluktan dolayı istifa ettiğini vurguladı. Özyiğit’in istifasıyla, Belediye Meclis üyesi listesinde sıradaki isim Erdoğan Kefeli Belediye Meclise girecek.

2019 yılında yapılan genel seçimlerde İYİ Parti’den belediye meclis üyeliğine seçilen Oğuz Özyiğit, sosyal medya hesabından meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Özyiğit istifa nedenini şöyle açıkladı:

2019 yılında sizlerin oyları ile seçilmiş olduğum belediye meclis üyeliğinden işlerimde yaşamış olduğum yoğunluktan dolayı bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu durum benim için zorunlu ve kaçınılmaz hale gelmiştir.

Görevde kaldığım süre içinde sizlerden aldığım yetkiyi etkin bir şekilde kullanarak elimden geldiğince muhalefet partisi olarak haklarınızı savunmaya çalıştım.

Yapmış olduğumuz yapıcı muhalefet ile ekip olarak Düzce’nin yararına işler yapmaya çalıştık. Bu süreçte hakkı geçenlerin haklarını helal etmelerini rica ederim


Editör: N. Cingirt

#

30 Haz 2021 - 23:04 Düzce/ Düzce- Siyaset

Mahreç  Nevzatt Cingirt


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günaydın Düzce Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günaydın Düzce hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günaydın Düzce editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günaydın Düzce değil haberi geçen ajanstır.