Cam mağazasındaki ürünler büyük hasar gördü

Düzce’de yaşanan depremin ardından Bolu Caddesi üzerinde bulunan cam eşya mağazasındaki ürünler büyük hasar gördü.

Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşık 5 milyonluk hasar olduğu tahmin edilen mağaza hakkında açıklama yapan mağaza müdürü Nurullah Bergin “Yeni mağazamızı kuruyorduk. Yaklaşık 1 haftadır tadilattaydık. Yarın mağazamızın açılış günüydü. Deprem oldu ve mağazamız yerle bir oldu. Ciddi anlamda sıkıntılıyız. Ciddi zararlarımız var. Elimizden geldiği kadar toparlamaya çalışıyoruz. Ama devlet büyüklerimizn maddi ve manie olarak yanımızda olmasını istiyoruz. İŞ yerimizde cam malzemeler tamamen kırıldı. Devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz. Bize bir katkı olursa, bize bir yardım olursa maddi ve manevi bu işi yeniden yapmayı planlıyoruz. Burada çok ciddi bir maliyet var. Yaklaşık 15-20 milyona kurulan bir mağaza burası. Şu anda 4-5 milyonluk hasarımız var. Durum bundan ibaret” dedi.

23 Kas 2022 - 18:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günaydın Düzce Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günaydın Düzce hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günaydın Düzce editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günaydın Düzce değil haberi geçen ajanstır.