“Komşum” projesi devam ediyor

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gsb yurtlarında artan yemeklerin israfın önüne geçilmesi, öğrencilerin duyarlılığının arttırılması ve farkındalık oluşturmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını amaçlayan ‘Komşum Projesi’ Düzce’de devam ediyor. 

Büyütmek için resme tıklayın

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, GSB öğrenci yurtlarında israfın önlenmesi amacıyla ‘Komşum Projesi’ altında sosyal sorumluluk hareketi organize ediyor.

Proje kapsamında yemekhanelerde yemek dağıtımı sonunda tüketilmemiş olan yemekler talep eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Projenin Düzce’de de uygulanmasına yönelik adımlar Konuralp Yurdu ve Mahpeyker Sultan Yurdu’nda atılıyor. Yurtta kalan öğrenciler ve personellerle ihtiyaç fazlası yemekler hijyen kuralları gözetilerek paketlendi. Hazırlanan yiyeceklerin gönüllüler aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere gönderilmesine başlandı.

Hem israfın önlenmesi hem de muhtaçların karınlarının doyurulmasını hedefleyen projenin hem Türkiye hem de Düzce genelinde yaygınlaştırılarak büyütülmesi hedefleniyor.

06 Eki 2022 - 16:27 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günaydın Düzce Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günaydın Düzce hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günaydın Düzce editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günaydın Düzce değil haberi geçen ajanstır.