Gündem Haberi

AKÇAKOCA'DA GÜNDEM HUZUREVİ
Akçakoca Kızılay'ı Yaşlılar Konukevinin yıkım tartışmaları devam ediyor. Sorunu Düzce Valisi Zülkif Dağlı ’ya ilet siyasi parti ilçe başkanları, yaşlıların Akçakoca dışına çıkarılmadan çözüme kavuşturulmasından umutlu olduklarını dile getirdiler.
Bugün toplanan Akçakoca Kent Konseyi toplantısında, Kent Konseyi Bileşenleri Akçakoca Kızılay'ı Yaşlılar Konukevi'nde kalan yaşlılara sahip çıktı. Kent Konseyinin Genel Kuruluna gelen Konukevi sakinleri "Biz Akçakoca dışına gitmek istemiyoruz "dediler.
Dohaycan Derneği Başkanı Derya Çolpan tüm sivil toplum örgütlerini yaşlılara destek vermeye çağırdı.
ALTERNATİF MTA TESİSLERİ
İyi Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Lokum, Yaşlıların Akçakoca’da kalması için, Huzurevi binası yeniden yapılana kadar MTA tesislerinde kalmalarının sağlanabileceğini, konuyu Vali ile de görüştüklerini söyledi.
ÖZTÜRK: GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Akçakoca Kızılay Başkanı Özkan Öztürk ise, Huzurevinin Akçakoca’da kalması için görüşmeleri sürdürdüklerini, binanın yeniden yapılmasının 1. Derecede önemli olduğunu ama konukların Akçakoca’da kalmasının da aynı derecede önemli olduğunu söyledi.

Okuyucu Yorumları.
Sen de Düşüncelerini Paylaş!
Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...